Carabelea a dat înapoi! Vezi ce se va întâmpla cu parcările de reședință

Confruntându-se pe de o parte cu valul de nemulțumiri al populației din oraș și pe cealaltă parte cu soluțiile vădit ilegale propuse în noul Regulament al parcărilor de reședință dar și de preluare a acestora, primarul Carabelea s-a văzut nevoit să dea înapoi.

Astfel, acesta a anunțat pe pagina de Facebook că a găsit „cea mai bună soluție pentru pietreni”, pe care o va propune spre aprobare Consiliului Local:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • „Pietrenii nu vor face niciun drum în plus (nici pentru contractarea locului de parcare și nici pentru a recupera banii)
  • Contractele de parcare se vor reînnoi doar la expirarea celor existente
  • Locurile de parcare nu se pierd
  • Momentan, prețul parcărilor rezidențiale rămâne neschimbat (și pentru persoane fizice și pentru persoane juridice)”

Nu este prima dată când amatorismul de care dau dovadă cei din conducerea primăriei crează panică și dezbatere în rândul populației municipiului.

La fel s-a întâmplat și cu Regulamentele cu privire la privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică, modificatre și alea după reacțiile negative apărute în spațiul public.

Concluzia este sumbră: Primăria este condusă de o echipă de amatori în ale administrației, aici ne referim la primar și la cei doi viceprimari, cu largul concurs al secretarului primăriei și al celor din serviciul juridic care au conceput Regulamente cu măsuri aberante.

PUBLICITATE