Candidatul PNL, Dumitru Coroamă, își anunță prioritățile pentru comuna Ceahlău

Dumitru Coroamă, candidatul PNL pentru primăria comunei Ceahlău, se angajează să continue proiectele de succes din mandatele anterioare, propunând inițiative importante pentru modernizarea comunității.

Dumitru Coroamă, primarul comunei Ceahlău și candidatul PNL Neamț pentru un nou mandat, își anunță planurile de continuare a proiectelor de dezvoltare și modernizare a localității.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre proiectele propuse pentru următorii ani se numără extinderea și modernizarea rețelei de apă și canalizare în Stațiunea Durău, construirea unui bazin de înot și a unui centru de relaxare SPA, precum și asfaltarea a 6.5 km de drumuri comunale.

„Teritoriul comunei Ceahlău reprezintă unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Acolo oamenii sunt harnici, gospodari și cu frică de Dumnezeu. În această zonă cu totul aparte, Dumitru Coroamă, primarul comunei Ceahlău este candidatul PNL Neamț pentru primăria Ceahlău.

Domnul Coroamă are 51 ani, este născut și crescut în localitate, de profesie economist, cu peste 10 ani de experiență în sectorul privat. În cele 3 mandate de primar al comunei, acesta a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte.

Își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Ceahlău, printre care cele mai importante sunt:

1. Extindere, reabilitare, modernizare rețea apă și canalizare în Stațiunea Durău;
2. Construire bazin înot și centru relaxare SPA în Comuna Ceahlău;
3. Asfaltare drumuri comunale în lungime de 6.5 km.” – transmite PNL Neamț

În colaborare cu Consiliul Județean Neamț (sub șefia candidatului PNL, George Lazăr) și Primăria Ceahlău, Coroamă pune un accent deosebit pe dezvoltarea turismului și atragerea de fonduri europene pentru proiecte de dezvoltare.

Planurile includ realizarea unei pârtii de schi în stațiunea Durău, organizarea unui târg tradițional și înființarea unor centre de consultanță pentru accesarea fondurilor UE.

„Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Ceahlău – Dumitru Coroamă, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea turismului și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare.

În acest sens, prioritățile sunt realizarea unei pârtii de schi în stațiunea Durău, construiurea unui bazin de înot și un centru SPA în comună, organizarea unui târg tradițional în comună și înființarea în zona Bicaz – Valea Muntelui a unor centre de consultanță gratuită pe subiectul atragerii de fonduri UE.

Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!” – mai precizează PNL Neamț

PUBLICITATE