Candidat PSD Piatra Neamț – Perle, gafe și jigniri rasiste


Un candidat PSD pentru funcția de consilier local al municipiului Piatra Neamț, aflat în campanie electorală prin cartierul Mărăței, s-a gândit să facă o transmisie, în direct, pe Facebook. Înregistrarea a fost copiată de un cititor și transmisă redacției noastre. Cititorul ne-a sugerat să fim atenți la mesajul jignitor pe care candidatul PSD îl are față de un cetățean din Piatra Neamț și pe care îl face „cioară colorată”, dar și asupra unor gafe, pe care le prezentăm în videoclipul de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă e să ne amintim derapajele verbale pe care candidatul PSD la primărie, Liviu Harbuz, le-a făcut față de o tânără pe care a numit-o ”imbecilă”, considerăm că și ieșirea domnului viitor consilier PSD este în același ton cu mesajul liderului său. Vezi și Deputatul Harbuz, candidatul PSD la primăria Piatra Neamț, limbaj suburban pe pagina de Facebook

Precizăm că respectivul candidat PSD, Radu Secuiu, a fost propus pe lista de consilieri locali, pe un loc eligibil (locul 4), în urma campaniei „PSD îți dă puterea”. În aceeași campanie au mai fost propuse și alte 2 nume cunoscute din Piatra Neamț, doctorul Sălăvăstru și pictorul Ciprian Istrate, dar aceștia nu au apucat decât să se mulțumească cu locurile 14 și 16.

PUBLICITATE