Cal mort şi două persoane rănite, într-un accident rutier pe raza județului Neamț

Un accident de circulație, cu victime, a avut loc în această seară (1 decembrie) în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00, pe raza orașului Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un autoturism a intrat într-o căruță. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au fost rănite (dureri abdominale și escoriații la membrele superioare) și transportate la spital iar animalul a murit. Se pare că vehiculul cu tracţiune animală nu era semnalizat.

În timp ce o tânără de 22 de ani din Vânători-Neamț, conducea un autoturism pe strada Ion Creangă (direcția de mers Vânători-Neamț – Târgu-Neamț), a acroșat un atelaj hipo condus de un bărbat din Vânători, care se deplasa în aceeași direcție de mers. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, un tânăr de 37 de ani din Piatra-Neamț.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – conform IPJ Neamț

PUBLICITATE