Câinele propus ministru de Victor Ponta, oferit GRATUIT de Poliția Neamț


Victor Ponta i-a propus premierului Dacian Cioloș ca un câine pe care Poliția Neamț îl scoate la vânzare să fie numit viitorul ministru al Fondurilor Europene, în locul lui Cristian Ghinea. Vezi articolul – AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe numele sau Tey, animalul a picat testele de la Centrul chinologic de la Sibiu. Așa încât IPJ Neamț a decis să îl scoată la vânzare. După licitațiile la care nu s-a prezentat nimeni, Poliția Neamț a decis să-l ofere GRATUIT.

Inspectoratul de Poliție al județului Neamț cedează cu titlul GRATUIT – Câine pentru patrulare/intervenție TEY (rasa Malinois belgian). Conform comunicatului Poliției Neamț, „Cu ocazia evaluării aptitudinilor pentru dresaj, Comisia de specialitate a Centrului Chinologic Sibiu a constatat la acest exemplar manifestari de frică accentuată a câinelui față de stimuli externi. În ceea ce privește reacția față de persoane ce se manifestă agresiv, câinele prezintă reacții evidente de retragere.”

Eventualele solicitări se vor adresa INSPECTORATULUI DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMȚ, la adresa de mai jos, până în data de 26.08.2016, ora 13:00,  după vizionarea prealabilă a cățelului la sediul Poliției Municipiului Roman din str. Bogdan Dragoș nr.16  .

Solicitanti vor trebui sa faca dovada ca au afinitati pentru cresterea animalelor si ca detin conditii de adapostire, crestere si ingrijire a câinelui.

Adresa unităţii deţinătoare : INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMȚ 
Localitate: Piatra Neamț, Strada:  Eroilor nr. 16
Persoană de legătură : Inspector principal de politie CRETU EMIL – Telefon fix 0233.207.000, interior 20244

Dan Mihail B.
PUBLICITATE