Câinele polițist Odek, a mai identificat alți contrabandiști de țigări din Roman


Odek Politia NeamtÎn ziua de 24.03.2016, în intervalul orar 11.00-13.00, efective din cadrul Biroului de Ordine Publică Roman au acționat împreună cu polițiștii de investigarea criminalității economice, pe linia combaterii actelor de comerț ilegale.
În urma controalelor efectuate pe raza Pieţii Smirodava din municipiul Roman, la care a participat și câinele poliţist Odek, la un stand din hala centrală a fost identificată o pungă cu 19 pachete cu ţigări, susceptibile a proveni din contrabandă.
Cele 380 de țigarete identificate au fost ridicate de lucrătorii de poliţie în vederea indisponibilizării, iar proprietarii standului, un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani din Roman sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE