Cadouri pentru 40 de copii defavorizați din Neamț


40 de copii din județul Neamț care fac parte din programele de prevenire a abandonului familial și școlar implementate de DGASPC în parteneriat cu Fundația HHC (Hope and Homes for Children) România vor avea parte de Sărbători mai frumoase datorită angajaților BRD – Groupe Société Générale, partenerul HHC în mai multe campanii umanitare. Copiii, 20 din Piatra Neamț și 20 din comuna Pipirig, fac parte din familii defavorizate și au fost incluși în programele DGASPC Neamț în scopul prevenirii separării copilului de familie sau a prevenirii abandonului școlar. Moșul și ajutoarele acestuia de la HHC și BRD au fost ocupați cu trimiterea cadourilor astfel încât miercuri, 21 decembrie, au ajuns în Neamț urmând a fi distribuite fiecărui copil în parte. Cei mici vor primi haine, încălțăminte, rechizite, jucării și dulciuri, acestea urmând a le face Crăciunul mai frumos. Acțiunea se află la a doua ediție în Neamț, în 2015 HHC și BRD oferind daruri pentru 50 de copii proveniți din medii defavorizate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fundația HHC România este unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri cu ajutorul căruia derulăm un proiect de dezinstituționalizare a copiilor și care, de-a lungul anilor, a sprijinit în diverse forme copiii din sistemul de protecție sau pe cei defavorizați. Le mulțumim pentru tot sprijinul și pentru darurile de Crăciun care reprezintă încă o dovadă de generozitate și de interes sincer în beneficiul copiilor, a spus Cristina Păvăluță, directorul DGASPC Neamț.

Hope and Homes for Children România (HHC România) activează în țara noastră din 1998, timp în care a contribuit direct la închiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din întreaga ţară. Prin serviciile dezvoltate de HHC România, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate.

D.M.B.
PUBLICITATE