ACTUALIZARE: „27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere!”

ACTUALIZARE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că zilele dintre Crăciun și Revelion nu sunt libere, după ce presa centrală a publicat un proiect pregătit de Guvern în acest sens (vezi articole – AICI, AICI, AICI)
27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens şi nici nu intenţionează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul şi este necesar ca Trezoreria sa lucreze”, a scris pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Știrea inițială:

Potrivit unui proiect pregătit de Guvern, bugetarii vor avea parte de o adevărată vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă, ultima zi de lucru în acest an fiind vineri, 22 decembrie. Ei vor reveni la lucru abia miercuri, 3 ianuarie.

Pe lângă liberele de Crăciun şi Revelion, adică 25 – 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, bugetarii ar putea beneficia de alte trei zile libere, scrie stiripesurse.ro. Astfel, 27, 28 şi 29 decembrie ar putea fi declarate zile libere.

Acestea vor fi recuperate în 6, 13 și 20 ianuarie 2018. Sau se va prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 ianuarie 2018, pentru recuperarea lor.

PUBLICITATE