Bursa locurilor de muncă în Neamț vineri, 12 mai. Peste 600 posturi disponibile

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 12 mai 2023 Bursa generala a locurilor de munca, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la Liceul economic “Alexandru Ioan Cuza” de pe str Alexandru Lapusneanu, nr. 16, in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46, iar in Tg. Neamt la sediul ALOFM de pe str. Stefan cel Mare, nr. 66 incepand cu ora 9.00.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 65 de agenti economici care vor oferi 605 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  industria textila, industria prelucrarii lemnului, industria alimentara, industria metalurgica, servicii, hoteluri si restaurante, comert si constructii. 

PUBLICITATE