Brandul ”Tucano Coffee” a ajuns la Piatra-Neamț, în incinta Mall Shopping City

Brandul ”Coffee Tucano” a ajuns și la Piatra-Neamț, în incinta Mall Shopping City. Începând de luni, 14 septembrie, coffee shop-ul Tucano este deschis pentru clienții din Piatra-Neamț.

Brandul a luat ființă în 2011 în Moldova, la Chișinău. Peste 3 ani, în martie 2014, a fost deschisă prima locaţie în România, iar peste doar o lună au ajuns deja în Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, Tucano Coffee este o reţea internaţională dinamică, alcătuită din 30 coffee shop-uri aflate în 9 ţări ale lumii. După cum singuri se prezintă, ”Tucano Coffee” e mai mult decât un coffee shop. E o îmbinare armonioasă dintre cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California.

Sloganul coffee shop-urilor Tucano Coffee a fost inspirat din cultura rock’n’roll și hippie, care se distingea prin tendința oamenilor de a reveni la natură, dragoste, pacifism și libertatea gândirii.

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de coffee shop-uri, care promovează în lumea întreagă filosofia Love.Peace.Coffee.

 

 

Când zicem Wow, avem în vedere 2 aspecte: Creativitatea şi gândirea Out of the box, atunci când punem ceva la cale sau vrem să cucerim un nou oraş. Încercăm mereu să-i surprindem pe Oaspeţi, nu uităm nici de Echipă şi mereu ne gândim la Partenerii noştri.

Depășim orice obstacol pentru a rămâne creativi şi inovativi. Tocmai de asta, evităm soluţiile banale şi previzibile. Pentru că vrem să motivăm şi să inspirăm oaspeţii noştri, oferindu-le mai mult decât cea mai bună cafea, oferindu-le o atmosferă Wow. Preferăm să facem mai puţine lucruri, dar să le facem Wow”, se arată în prezentarea de pe siteul propriu.

Ținta de dezvoltare este de 300 de coffee shop-uri creative, cu cea mai tare atmosferă din lume, până la sfârşitul anului 2021.

PUBLICITATE