Bradul de Crăciun din Piatra-Neamț a fost montat. Cum arată „investiția” de 45.000 de Euro (VIDEO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bradul de Crăciun cumpărat de Primăria Piatra-Neamț cu aproximativ 45.000 de Euro a fost montat pe Platoul Curții Domnești și așteaptă să fie vizitat de cei care vor participa la Târgul de Crăciun.

Cu o înălțime de 20 de metri, bradul artificial de Crăciun este ornat doar cu instalație luminoasă, iar în vârf are o decorațiune în formă de stea.

Potrivit primarului Andrei Carabelea, este cel mai mare și mai spectaculos brad pe care l-am avut vreodată la Piatra-Neamț.

Conform MESAJUL.ro, bradul a fost achiziționat cu suma de 220.104 Lei (aprox. 45.000 de Euro) de la o firmă din Oradea înființată în decembrie 2020 și care anul trecut nu figura cu niciun angajat. Anul trecut, tot de la aceeași firmă orădeană, Primăria Piatra-Neamț a cumpărat un loc de joacă de 91.000 de Euro.

Căsuțele, butaforia și luminițele sunt închiriate (cu 226.695 de Lei) de la o altă firmă, tot din Oradea, înființată cu mai puțin de 1 an în urmă și tot cu zero angajați în 2021. Interesant este că cele două firme au aceiași acționari…

Reamintim că în urmă cu un an, pe 7 decembrie 2021, primarul Carabelea promitea că anul acesta vom avea un brad natural în parcul central care va fi împodobit în fiecare an…

PUBLICITATE