Bogdan Filiuţă s-a alăturat echipei PNL Neamţ şi îl susţine pe Iulian Matasă pentru Primăria Bicaz

Consilierul local Bogdan Filiuţă s-a alăturat echipei PNL Neamţ şi îl susţine pe Iulian Matasă pentru funcţia de primar al oraşului Bicaz.

Bogdan Filiuţă a precizat că a luat această decizie pentru că PNL Neamţ are cei mai competenţi candidaţi pentru alegerile locale din 9 iunie: Am luat, fără nicio ezitare, decizia de a veni alături de PNL Neamţ pentru că este partidul care pune pe primul loc dezvoltarea comunităţilor şi a calităţii vieţii oamenilor. Mă regăsesc în valorile pe care le promovează PNL Neamţ şi sunt convins că domnul George Lazăr, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, alături de Iulian Matasă, ca primar al oraşului Bicaz, vor transforma radical oraşul nostru. Avem nevoie de oameni cu viziune, cu proiecte de dezvoltare pentru Bicaz şi sunt onorat că fac parte din echipa PNL, a declarat Bogdan Filiuţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Preşedintele PNL Bicaz, Iulian Matasă, a salutat venirea lui Bogdan Filiuţă în echipa liberală: Domnul Bogdan Filiuţă este un om de mare valoare care reprezintă un câştig pentru PNL Neamţ, iar echipa liberală de la Bicaz se consolidează odată cu venirea lui. Avem o echipă frumoasă, unită şi determinată să câştige alegerile pentru Primăria Bicaz, pentru că oraşul şi bicăjenii merită o viaţă mai bună, a precizat candidatul PNL pentru primăria Bicaz, Iulian Matasă.

Locuitorii orașului Bicaz merită să trăiască mai bine şi să fie mândri de oraşul lor! Alături de Iulian Matasă, Bicazul se va transforma cum nu a  făcut-o, din păcate, în ultimii ani. Politica aplicată de liberali este una a investițiilor, iar viziunea lui Iulian Mătasă şi a echipei în care a venit şi domnul consilier Bogdan Filiuţă este bazată pe investiții şi dezvoltare, a subliniat George Lazăr, candidatul PNL la CJ Neamț

 

PUBLICITATE