Blue jeans: Top 3 cele mai CĂUTATE brand-uri în 2018

Istoria blugilor dateaza de peste 500 de ani si, inca de la aparitia lor, au reprezentat si reprezinta un articol vestimentar extrem de popular si de apreciat.

Rezistenta, versatilitatea si faptul ca sunt considerati un simbol al libertatii sunt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale jeansilor. Desi majoritatea persoanelor au impresia ca originea lor se afla in America, trebuie stiu faptul ca primele perechi au fost confectionate in Genova, o regiune din nordul Italiei. Au fost creati ca piese vestimentare pentru muncitori, pentru ca erau usor de curatat si erau fabricati dintr-un material numit denim, care isi pastra calitatea si aspectul chiar si in urma purtarilor indelungate. Odata ce au fost alesi pentru diverse ocazii, fie concerte, fie filme, de catre personalitati importante al vremii, au devenit populari si printre tinerii din acea perioada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Blugii, la fel de actuali si in 2018 – care sunt brand-urile care ofera cea mai buna calitate?

In ziua de azi, acesti pantaloni sunt purtati in toata lumea, de catre persoane de orice varsta. Sunt comozi, lejeri si pot fi integrati in tinute foarte diverse si, in plus, pretul lor este foarte accesibil. Romanii au dezvoltat, de-a lungul timpului, preferinte in ceea ce priveste brand-urile de la care ii achizitioneaza. Afla care sunt, citind in continuare:

 

  • Calvin Klein

 

Inca din 1980, aceasta companie si-a pus amprenta in industria modei, confectionand jeansi cu modele inedite. Si in prezent, foarte multe persoane aleg articole marca Calvin Klein, cunoscute pentru calitatea materialelor si pentru design-ul modern si atragator. Poti gasi haine din denim colorate, dar si in clasica nuanta indigo la un raport foarte bun calitate pret, de la fuste mini, blugi scurti, lungi sau ¾, pana la jachete. Croiala lor avantajeaza orice silueta, atat feminina, cat si masculina, iar piese vestimentare pot fi integrate in orice tinuta pentru a crea un look stylish si in trend!

 

  • Pepe Jeans

 

Compania de origine londoneza se afla in topul preferintelor din 2018 in materie de jeansi, insa si celelalte creatii sunt apreciate de catre romani. Motivul pentru care produsele Pepe Jeans Romania sunt atat de populare poate consta in comoditatea articolelor. Blugii, in special, au o elasticitate deosebita, astfel incat sunt foarte lejeri si potriviti pentru sezonul cald! Gama de jeansi ai brand-ului contine atat piese masculine, cat si de dama. Fie ca esti in cautarea unui model clasic, simplu sau unul mai modern, cu diverse insertii, la Pepe Jeans vei gasi ceea ce cauti!

 

  • Levi Strauss

 

Primii blugi cu croiala pe care o cunoaste astazi toata lumea au fost confectionati de Levi Strauss, un emigrant bavarez in America. In anul 1872, acesta inventeaza capsele pentru buzunare si modifica tiparul dupa care erau fabricati celebrii blue jeans in acea vreme. Astfel, Strauss devine unul dintre cele mai mari si mai importante nume in istoria modei, asa cum a ramas pana in prezent. Datorita experientei pe care brand-ul o are in confectionarea articolelor din denim, ofera produse de calitate, deosebite, care sunt preferate si de romani in 2018! Poti alege si tu intre pantaloni, salopete, jachete, camasi si fuste ori rochii din denim, care au in spate o istorie fascinanta pe care multi nu o cunosc!

Tie in ce combinatii vestimentare iti place sa integrezi jeansii si care este brand-ul tau preferat?

PUBLICITATE