Blestem sau altceva? Ultimii 3 președinți ai PNL Neamț, trimiși în judecată pentru corupție

Funcța de președinte al filialei PNL Neamț este similară cu cea de inculpat – trimis în judecată pentru fapte de corupție. Cel puțin așa rezultă dacă este să ne referim la ultimii trei președinți care au condus destinele filialei nemțene în ultimii 17 ani.

Nu știm dacă e un blestem, o responsabilitate, sau predare de ștafetă, cert este că funcția de șef al PNL Neamț este similară cu cea de trimis în judecată de către DNA entru fapte de corupție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba de fostul primar Gheorghe Ștefan, fostul deputat Dorinel Ursărescu și actualul deputat Mugurel Cozmanciuc.

Gheorghe Ștefan a condus filiala PNL Neamț din anul 2004, apoi acesta a sărit în barca PDL. Dorinel Ursărescu a preluat filiala în 2009 și a condus-o până în 2013, când Mugurel Cozmanciuc a fost trimis de la Iași să conducă în regim de interimat PNL Neamț și atât de tare a iubit ”interesele” și plaiurile nemțene, că nu s-a mai dat plecat.

Gheorghe Ștefan a fost trimis în judecată de către DNA pentru corupție și trafic de influență, a fost condamnat și a fost câțiva ani închis, după ieșirea din penitenciar fiind judecat și în alte dosare penale.

Dorinel Ursărescu a fist trimis în judecată de către DNA pentru trafic de influență într-un dosar cu ”combustibili”, apoi a mai urmat un dosar legat de lucrări de îndiguiri pe Siret.

Mugurel Cozmanciuc a fost de curând trimis în judecată de către DNA într-un dosar de corupție, pentru trafic de influență, acesta cerând o șpagă de 500.000 lei pentru a interveni la Apele Române în folosul unui om de afaceri (vezi aici).

Interesant este că dintre miile de membri liberali de la Neamț, doar președinții partidului au fost trimiși în judecată și mai apoi condamnați, unii din ei.

PUBLICITATE