Biroul de Evidență a Populației și Biroul de Taxe și Impozite, închise din cauza unei avarii la instalația de apă

ACTUALIZARE (ora 11:45):

Vă informăm că activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor din incinta Mall Forum Center se desfășoară în prezent în condiții normale. Din cauza avariei înregistrate în această dimineață rămâne suspendată doar activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite. Plățile pot fi efectuate în continuare la ghișeul situat în Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț, de pe sr. Ștefan cel Mare nr. 6-8.

Biroul de Evidență a Populației și Biroul de Taxe și Impozite din incinta Forum Center și-au suspendat activitatea din cauza unei avarii la instalația de apă.

„Ne cerem scuze, dar, din cauza unei avarii la instalația de apă, suntem nevoiți să suspendăm temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).

Echipa de tehnicieni intervine în regim de urgență pentru ca activitatea la cele două birouri să se poată relua cât mai repede.

Vom reveni cu detalii referitoare la reluarea sau relocarea activității imediat ce vom avea o estimare a timpului necesar pentru reparații.” – este informarea transmisă de Primăria Piatra-Neamț

PUBLICITATE