Bărbat înjunghiat într-un club din Roznov

La data de 21 august, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către un tânăr, de 26 de ani, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată, în fața unui local public, din Roznov.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Roznov, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 32 de ani, din Roznov, folosindu-se de obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 22 august, cel în cauză a fost depistat de polițiști într-un autoturism, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Fața de persoana în cauză urmează să fie dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

PUBLICITATE