Biciclist beat accidentat de mașină pe un drum din Neamț

Un biciclist în vârstă de 51 de ani, aflat sub influența alcoolului, a fost accidentat de o mașină ieri, 5 octombrie, în jurul orei 06:30, în afara localității Pildești.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Pildești, conducea un autoturism, pe DC 51, ar fi intrat în coliziune cu un biciclist, ce se deplasa pe aceeași direcție, în fața sa, pe care l-ar fi acroșat și proiectat pe partea carosabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, în vârstă de 51 ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

Ambii participanți la trafic au fost testați pentru alcool, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a mai spus Poliția Neamț

PUBLICITATE