Biciclist accidentat grav în curtea unei firme din Dumbrava Roșie

Un biciclist în vârstă de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat, ieri, în jurul orei 16:00, la intrarea unei firme din comuna Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 33 de ani, din Dumbrava Roșie, aflat la volanul unui autoturism, a acroșat un biciclist, în vârstă de 62 de ani, din jud Mehedinți, la intrarea în curtea unui societăți comerciale din Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală bărbatului de 62 de ani. Acesta a fost preluat de un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ cu traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală și fractură clavicula stângă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE