Bicaz Kayak Fest 2024: Aventura te așteaptă pe apele lacului Izvorul Muntelui (22-23 iunie)

Pregătiți-vă pentru un weekend plin de aventură și spirit competitiv la Bicaz Kayak  Fest 2024!

A VII-a ediție a festivalului se va desfășura în weekendul de Rusali, 22-23  Iunie, la Portul Turistic Bicaz, oferind o experiență de neuitat iubitorilor de caiac-canoe  din toată țara.

Concursuri accesibile tuturor, indiferent de experiență 

Fie că ești un caiacist experimentat, dornic să îți testezi limitele, fie că abia descoperi frumusețea acestui sport, Bicaz Kayak Fest 2024 are ceva pentru tine! Sâmbătă 22 Iunie 2024, te așteptăm la startul maratonului de 40 de kilometri sau al  semi-maratonului de 20 de kilometri, o cursă care te va purta prin peisajele spectaculoase  ale lacului Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlău. Pregătește-te pentru o zi plină  de adrenalină și satisfacția de a-ți depăși propriile limite! 

Duminică 23 Iunie 2024, ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile de sprint pe traseul dintre  Barajul Bicaz și Portul Turistic și pentru cei pasionați de tehnica caiacului, Bicaz Kayak  Fest oferă și o probă de eskimo-rolling, o tehnică esențială de a redresa un caiac răsturnat.  Aici, vei avea șansa să-ți perfecționezi abilitățile și să demonstrezi stăpânirea perfectă a caiacului. 

Pe lângă competiții, te poți bucura de peisajele minunate ale lacului Izvorul Muntelui, de ospitalitatea localnicilor, de preparate tradiționale moldovenești și de o atmosferă prietenoasă.  

Bicaz Kayak Fest este o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate cu familia, a  descoperi spiritul competitiv și a te bucura de frumusețea naturii. Sâmbăta seara, după o  zi plină de adrenalină pe lacul Izvorul Muntelui, te așteptăm la Bicaz Kayak Fest Party  pentru o petrecere tematică de neuitat! Pregătește-te să te distrezi alături de familie,  prieteni și ceilalți participanți. 

Evenimentul este organizat de Asociația „Club Outdooris” în parteneriat cu Primăria  Bicaz și își propune să promoveze un stil de viață sănătos prin mișcare, să încurajeze  practicarea sporturilor nautice și să dezvolte comunitatea de caiaciști din România. 

Te așteptăm la Bicaz Kayak Fest 2024! 

Pentru mai multe informații despre eveniment și înscrieri: www.bicazkayakfest.ro

PUBLICITATE