Bicaz: Imagini șocante, cu o femeie atacată de câini, surprinse de camere

Problema câinilor maidanezi rămâne alarmantă în orașul Bicaz. De la începutul anului tot mai mulți oameni au ajuns la spital după ce au fost mușcați de câini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Locuitorii din Bicaz se tem de haitele care care își fac veacul pe străzile orașului și se pare că autoritățile sunt depășite de situație.

Un astfel de caz a fost surprins de camerele de supraveghere, în această dimineață, în cartierul Mărceni, o zonă în care câinii terorizează locuitorii, unii dintre ei fiind nevoiți să meargă cu taxiul de frică.

De ce nu dorm la ora asta? Tocmai ce m-au trezit ţipetele unei tinere atacată de câini… Chiar nu se poate face nimic în privinţa câinilor vagabonzi? Chiar trebuie să ieşim din case înarmaţi până în dinţi de frica lor?… Avem această problemă în oraş de ani de zile… Trebuie să se întâmple o tragedie ca să se mişte ceva? Chiar se doarme în primărie la Bicaz? …. Trezirea! Sunteţi puşi acolo să asiguraţi şi liniştea şi siguranţa cetăţeanului de rând, nu doar să luaţi lefuri. – a fost mesajul unul locuitor care descrie exact situația din această dimineață și care ne-a declarat că femeia atacată de câini ar avea în jur de 30 de ani.

PUBLICITATE