Beat și fără permis, un tânăr a intrat cu mopedul într-o mașină și a fugit

Ieri, 18 august, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Podoleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Podoleni, conducea un moped pe strada Alexandru Podoleanu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus de deplasare.

Ulteior, tânărul de 19 ani ar fi părăsit locul accidentului.

Acesta a fost identificat și depistat de polițiști la domiciliul tatălui său, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare coporală din culpa, conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

PUBLICITATE