Beat la volan, un tânăr a provocat un accident în Piatra-Neamț și a fugit

Aflat sub influența alcoolului, un tânăr de 22 de ani a provocat un accident rutier cu victimă în Piatra-Neamț și a plecat de la fața locului. 

Duminică, 4 iunie, în jurul orei 13:30 polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul G-ral Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Rediu, ce se deplasa pe Bulevardul G-ral Nicolae Dăscălescu, din direcția Bacău spre Bicaz, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din județul Bacău, ce se deplasa în fața sa.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere de 50 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani.

Ulterior producerii accidentului, tânărul de 22 de ani, ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior, pe strada Mioriței, din municipiul Piatra-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE