Beat la volan și fără permis, a intrat cu mașina în gardul și peretele unei case (FOTO)

La data de 21 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Cărtiniș, în localitatea Oglinzi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 33 de ani, din Podoleni conducea un autoturism în localitatea Oglinzi, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul și peretele unui imobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE