Beat la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod (FOTO)

Astăzi, 23 decembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în localitatea Sagna.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Sagna, conducea un autoturism în aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism. Bărbatu, semiconștient, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Roman.” – a transmis ISU Neamț

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE