Beat la volan, a încercat să fugă de polițiști

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piatra Șoimului, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în localitatea Roznov au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, ce se deplasa pe direcția Piatra Șoimului-Roznov.” – a transmis Poliția Neamț

Deoarece conducătorul autoturismului în cauză nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 4-5 km, până în localitatea Săvinești.

„Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piatra Șoimului și testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai transmis reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE