Băut și fără permis pe moped. A fost reținut de polițiști

Șoferul unui moped a fost reținut de polițiști după ce a fost prins beat, fără permis, iar vehiculul nu era înmatriculat.

„La data de 6 august, în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Tupilați, au depistat un moped condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.” – a transmis Poliția Neamț

Totodată, bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.” – mai spun reprezentanții Poliției

PUBLICITATE