Bătrânii care au batjocorit o copilă de 10 ani au scăpat de gratii

Magistrații tribunalului Neamț au decis măsuri blânde pentru cei patru bătrâni (cu vârste între 66 şi 87 de ani) reținuți la începutul lunii decembrie după ce au abuzat sexual o copilă de 10 ani.

Deși procurorii au cerut arestul preventiv, instanța a decis ca trei dintre cei patru să rămână în arest la domiciliu iar pentru al patrulea s-a dispus „punerea de îndată în libertate

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că cinci bărbați cu vârste între 61 și 87 de ani, au fost reținuți de polițiștii nemțeni, într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

Victima este o minoră de numai 10 ani, iar faptele au avut loc în perioada 2019-2020 în comuna Gârcina, județul Neamț.

Totul a ieșit la iveală după ce un bărbat de 61 de ani (cântăreţ bisericesc), din comuna Gârcina, a fost arestat preventiv pe 10 noiembrie, fiind acuzat că ar fi violat, în repetate rânduri, o copilă de 10 ani, din aceeași comună. (vezi articolul AICI)

Bărbatul, profitând de naivitatea fetei şi de starea materială precare a familiei din care făcea parte, ar fi ademenit-o cu sume de bani (sume modice) în vederea întreținerii de relații sexuale orale.

Ancheta avea să stabilească că şi alte persoane au abuzat sexual copila.

Este vorba despre alți 4 bărbați de 87, 66, 81 și 75 de ani. Aceștia ar fi procedat întocmai ca primul individ reținut.

Bărbatul de 61 de ani a rămas în arest preventiv, 3 fost plasați în arest la domiciliu și unul a fost pus în libertate.

PUBLICITATE