Bătrână din Neamț, dată dispărută (FOTO)

La data de 11 septembrie, în jurul orei 20.00,  polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, numita MAFTEI ELENA, în vârstă de 76 de ani, din Costișa, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.65 metri,  greutate –65 de kilograme, păr alb, ochi căprui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcată cu pantaloni gri, fustă neagră, vestă albă, iar în picioare purta încălțăminte din cauciuc albastră (galoși).

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative în care au fost angrenați jandarmi, pompieri și voluntari, care au demarat de urgenţă căutările.

Astfel, au fost efectuate verificări pe raza localității Costișa și a localităților limitrofe, în vederea depistării persoanei în cauză, căutările fiind suspendate pe parcursul nopții, însă au fost reluate în această dimineață.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE