Bătrână din Neamț, dată dispărută (FOTO)

ACTUALIZARE: Bătrâna dată dispărută, găsită moartă pe un câmp

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Târgu-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei MURARIU SAFTA, de 91 ani, dispărut la data de 26 decembrie 2021.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați, cu privire la faptul că, la data de 26 decembrie 2021, numita MURARIU SAFTA, în vârstă de 91 de ani, din Drăgănești, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălţime – 1.50-1.60 m, greutate – 50 de kilograme, păr alb, tuns scurt.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, pantalon tip colant de culoare neagră, ciorapi lungi de lână, o jachetă textilă cu  nasturi de culoare neagră și o geacă de fâș de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Drăgănești și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

PUBLICITATE