Bătrân pe motociclu, accidentat grav de mașină

Un bărbat de 73 de ani, care conducea un motociclu, a fost implicat într-un accident rutier cu un autoturism, rezultând rănirea gravă a acestuia.

„La data de 16 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 207A, în afara localității Bâra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Sagna, conducea un motociclu, pe DJ 207A, ar fi schimbat direcția de deplasare spre stânga, fără să se asigure, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Boghicea, angajat în depășirea acestuia.” – a transmis Poliția Neamț

Coliziunea a avut ca rezultat rănirea gravă a bărbatului de 73 de ani, care a necesitat intervenția medicală de urgență.

Polițiștii au efectuat testul cu alcooltestul, stabilind că șoferul autoturismului nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. În continuare, se desfășoară cercetări pentru a determina toate detaliile legate de acest accident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE