Bătrân din Piatra-Neamț, prins beat la volan

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț desfășoară permanent acțiuni pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule pe drumurile publice, deși se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 26 februarie, în jurul orei 06.50, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 73 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot la aceeași dată, 26 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2, în localitatea Horia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Și vineri, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetatea Neamțului.

Conducătorul auto din Piatra Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

PUBLICITATE