Bătaie într-un bar din Dumbrava Roșie. Două persoane reținute

Bătaie într-un bar din Dumbrava Roșie, soldată cu reținerea a două persoane. Incidentul, provocat de consumul de alcool și un conflict mai vechi, a perturbat ordinea și liniștea publică, generând distrugeri în interiorul locației.

„În noaptea de 29-30 iulie, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că la o societate comercială, din localitatea Dumbrava Roșie, are loc un conflict între mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele implicate au fost imobilizate de polițiști și conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul la data de 30 iulie, 2 persoane cu vârste de 35, respectiv  36 de ani, din Dumbrava Roșie, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi, ar fi adresat amenințări unui bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamț, provocând distrugeri în interiorul locației respective și tulburând astfel ordinea și liniștea publică.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Ca urmare a incidentului, polițiștii au luat, ieri, măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore. Acestea sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și pentru a lua măsurile legale adecvate.

În paralel, se vor efectua verificări cu privire la legalitatea funcționării societății comerciale în cauză, respectiv la respectarea prevederilor Legii 333 din 2003, H.G. 301 din 2012 și Legii 61/1991, în vederea asigurării conformității cu normele legale în vigoare.

PUBLICITATE