Bătaie în parcarea unui club din Neamț. Un tânăr, bătut crunt de 3 prieteni

Trei tineri din Neamț au ajuns în atenția Poliției după ce l-au bătut crunt pe un altul, într-o parcare. Toți 4 erau prieteni, dar se certaseră cu puțin timp înainte într-un club.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 11 spre 12 iunie, în jurul orei 02.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, din Agapia și Grumăzești, ar fi exercitat acte de violență asupra tânărului în cauză, în timp ce se aflau în parcarea unui local public din Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în cauză și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Violențele au fost înregistrate de un martor. În imaginile surprinse de martor, în orașul Târgu Neamț, se vede cum victima este căzută la pământ, cu cei trei agresori în jurul ei. Deși bărbatul de 22 de ani nu se mai putea apăra, agresorii continuă să îl lovească.

VEZI VIDEO AICI

PUBLICITATE