Bătaie de joc! PSD pune piedici sportului de performanță din Piatra-Neamț


Un proiect de hotărâre ce se va afla pe masa ședinței de Consiliu Local Piatra-Neamț, prevede reducerea drastică a numărului de ore pentru cluburile sportive care-și desfășurau antrenamentele la Sala Polivalentă. Mai mult de atât, antrenamentele nu vor mai fi disputate în sala mare ci doar în sala mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

15231567_10154805767609743_183374570_oConform notei de fundamentare a proiectului, „în vederea eficientizării programului de activitate pentru Sala Polivalentă” Locativ Serv propune pentru elevii Liceului cu Program Sportiv, Handbal Club Feminin Piatra-Neamț și Volei Club Municipal Piatra-Neamț„asigurarea unui program de două antrenamente pe săptămână cu titlul gratuit în sala mică”.  Mai mult de atât, Volei Club Unic, CS Futsal Ceahlăul și Clubul Asihara Karate vor trebui să achite: contravaloarea antrenamentelor dar și folosirea sălii de fitness.

La inițiativa directorului Locativ Serv, Jănel Iosub și confirmată de către consilierii PSD, se va pune în discuție ca să se reducă programul de antranamente la toate echipele.” – a declarat managerul clubului de volei Unic Piatra-Neamț, într-o conferință de presă

Acesta a mai susținut că acest proiect desființează, practic, cluburile sportive și că e inadmisibil numai să te gândești la așa ceva. „În cazul în care acest proiect va trece, mă obligă să abandonez competiția și să le spun jucătoarelor că aici s-a încheiat campionatul.” Managerul clubului de volei Unic Piatra-Neamț a ținut să le reamintească celor care vor să ia această decizie entuziasmul pe care-l manifestau în această vară când, la Sala Polivalentă, s-a organizat Finala Cupei României la Volei 2016.

Și consilierii PNL Piatra-Neamț s-au arătat indignați de această hotărâre și au declarat că vor vota împotriva acestui proiect.

D.M.B.
PUBLICITATE