Bătaie de joc la CJ Neamț. Consilierii PSD-ALDE au respins un proiect inițiat tot de ei

Florin Hopșa, liderul consilierilor PNL din Consiliul Județean Neamț, are un mesaj dur pentru „alianţa toxică PSD-ALDE” care a respins ieri, 31 iulie, un proiect de hotărâre inițiat chiar de aceeași majoritate – PSD-ALDE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu regret constatam modul defectuos prin care majoritatea din Consiliul Judetean Neamt, formata din PSD – ALDE, intelege sa faca politica. De fapt, nu e vorba doar despre a face politica, ci despre cum inteleg ei misiunea ce le-a fost acordata de nemteni. Pentru ca au pus mai presus interesul de partid, au respins un proiect de hotarare pe care l-au initiat motivul invocat fiind faptul ca liberalii s-au abtinut la un alt proiect de hotarare.

Ieri, luni, 31 iulie 2017, la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Neamt, alianţa toxică PSD-ALDE a repins un proiect de hotarare initiat de CJ.

Primaria comunei Moldoveni organizează in data de 15 august ziua comunei. Ca in fiecare an cei din administratia locala solicita Consiliului Judetean Neamt (administrator al drumului judetean ce traverseaza comuna (DJ 158)), inchiderea pentru o perioada de 8-10 ore a drumului mai sus mentionat, oferind si o ruta alternativa. Solicitare motivata de faptul ca evenimentul este unul de amploare si astfel se are in vedere siguranta celor care participa la eveniment si fluidizarea circulatiei in zona.
Inspectoratul de politie al judetului Neamt – Serviciul Rutier a dat aviz favorabil, prin adresa 5889/12.07.2017, ca drumul sa fie inchis. Totodata, in Raportul de Specialitate Directorul Executiv d-nul Doru Conache, de la Directia Investitii, Transporturi si Infrastructura Judeteana si-a dat acordul pentru ca proiectul sa fie introdus pe ordinea de zi indeplinind toate conditiile pentru a fi supus dezbaterii si aprobarii. Ion ASAFTEI vicepresedintele Consiliului Judetean a intocmit expunerea de motive, iar secretarul judetului prin aparatul de specialitate a redactat proiectul de hotarare si l-a introdus pe ordinea de zi. Cu toate acestea proiectul a fost respins ca sa le faca in ciuda consilierilor judeteni liberali!!! Conducerea CJ Neamt s-a comportat ca si cum exista in realitate ABSURDISTAN si ei sunt acolo cetateni de onoare. Ne cerem scuze nemtenilor care trebuie sa asiste la acest spectacol de prost gust…dar alianta toxica PSD – ALDE asa stie sa faca politica….sacrificand interesul cetatenilor!

Link-ul cu documentele despre care fac vorbire – AICI – a fost mesajul consilierului Florin Hopșa

PUBLICITATE