Bărbatul înecat în ștrandul din Piatra-Neamț, declarat decedat

ACTUALIZARE: Noi date despre bărbatul înecat în ștrandul din Piatra-Neamț

Bărbatul înecat, astăzi, în ștrandul din Piatra-Neamț, a declarat decedat de către cadrele medicale care au încercat să-l resusciteze.

Reamintim că incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.30, când prin apel la 112 s-a făcut o sesizare cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din piscină, din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț, în stare de inconştienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, bărbatul (de aproximativ 65 de ani) ar fi coborât pe scară, în zona bazinului unde adâncimea este de 3 metri, fiind observat pe fundul bazinului și scos la suprafață de salvamari și oamenii care se aflau la piscină. Acesta nu era însoțit de alte persoane și nu se cunosc, până în prezent, detalii cu privire la identitatea acestuia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea identității bărbatului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele producerii acestui eveniment.

„În cursul zilei de azi un bărbat de aproximativ 65 de ani a decedat la bazinul pentru adulți din Ștrandul Municipal. Bărbatul a intrat în piscina mare din Ștrand, iar la scurt timp după a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari.

Aceștia l-au scos imediat la suprafață, fiind chemat și asistentul medical din Ștrand, care i-a acordat primul ajutor. La fața locului a fost chemat un echipaj de ambulanță, care a efectuat manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul.

Cauzele decesului vor fi stabilite de către medicii legiști. Transmitem condoleanțe familiei și celor apropiați în aceste momente grele.” – au transmis reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

PUBLICITATE