Bărbatul din Piatra-Neamț, dat dispărut, s-a aruncat de pe podul de la Agigea

Bărbatul de 37 de ani, dat dispărut de soția sa săptămâna trecută, s-a aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră de pe podul Agigea. Trupul său a fost găsit în această dimineață, iar poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Bărbatul din Piatra-Neamț, dat dispărut de către soția sa săptămâna trecută, a fost găsit mort în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Descoperirea a avut loc în această dimineață, 14 mai, când bărbatul s-a aruncat de pe podul de la Agigea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipajele de urgență au sosit rapid la fața locului, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD. Cercetările la fața locului sunt în curs de desfășurare.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” – a transmis Poliția Constanța.

Potrivit surselor noastre, se pare că este vorba despre Herciu Mircea-Andrei, bărbatul dat dispărut pe 7 mai, după ce soția sa, o femeie în vârstă de 32 de ani, a raportat dispariția acestuia.

Herciu, în vârstă de 37 de ani și șofer de TIR, nu a mai fost de găsit de la data de 28 aprilie, când se afla în județul Iași și urma să se întoarcă acasă, în Piatra-Neamț, cu un microbuz. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE