Bărbatul din Piatra-Neamț, cercetat pentru lipsire de libertate, nu a fost reținut. Există neconcordanțe în declarația femeii (FOTO-VIDEO)

Bărbatul din Piatra-Neamț, cercetat pentru lipsire de libertate, nu a fost reținut până în acest moment, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Se pare că până la acest moment există neconcordanțe între cele declarate de femeie și materialul probator administrat de polițiști, urmând a se lua decizia funcție de evoluția anchetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit IPJ Neamț, ieri, 21 iunie, la ora 20.37, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați printr-un apel la „112” de către o femeie de 41 de ani, din Piatra-Neamț, aceasta reclamând faptul că este lipsită de libertate.

„În cauză, polițiștii au demarat cu operativitate verificări, iar în urma informațiilor obținute de dispecerul care s-a aflat în permanent contact telefonic cu aceasta, a fost identificată locația unde se află femeia, o bază sportivă nefuncțională, din Piatra-Neamț.

Din declarațiile apelantei a reieșit faptul că la data de 21 iunie, în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamț, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eșarfă, după care ar fi fost condusă și încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni.

Persoana în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Piatra-Neamț a fost identificat de polițiști și condus în vederea audierii la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

În cauză se efectuează cercetări în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Vezi video pe pagina noastră de Telegram – t.me/stiri_neamt

PUBLICITATE