Bărbat tâlhărit într-o autogară din Neamț

O sesizare a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț privind un bărbat agresat în autogara din Târgu-Neamț a dus la arestarea unui individ acuzat de tâlhărie.

„La data de 22 aprilie a.c., în jurul orelor 21:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu- Neamț au fost sesizați de către lucrătorii din cadrul S.A.J. Neamț cu privire la faptul că, au preluat din zona autogării din Târgu-Neamț o persoană de sex masculin, care reclamă faptul că a fost victima unei agresiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 21:00, un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în județul Dâmbovița, ar fi apelat 112 sesizând faptul că nu are unde să stea și acuză dureri.

Până la sosirea echipajului medical, bărbatul de 62 de ani ar fi fost agresat de o persoană care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, i-ar fi luat portofelul din buzunar și i-ar fi sustras suma de aproximativ 150 lei.

Deoarece persoana în cauză era confuză, nu a putut oferi relații complete cu privire la împrejurările și semnalmentele persoanei care l-ar fi agresat.” – a transmis Poliția Neamț

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii nemțeni s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vânători-Neamț.

„La data de 24 aprilie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Târgu-Neamț, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE