Bărbat tâlhărit de doi tineri pe care voia să-i ajute

Un bărbat din Neamț a fost tâlhărit de doi indivizi care l-ar fi păcălit să-i ajute să îi însoțească până la o stație de taxi.
Agresorii l-au bătut și i-au furat 1.000 lei și un telefon mobil.
Polițiștii au reușit identificarea și reținerea suspecților, care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 1 octombrie, în jurul orei 04:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 41 ani, din Cordun, cu privire la faptul că a fost agresat de persoane necunoscute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 04:30, pe când persoana vătămată se afla în fața unui imobil din municipiul Roman, ar fi fost abordat de două persoane necunoscute care, sub pretextul că nu sunt din oraș, l-ar fi rugat să îi însoțească până la o stație de taxi.

La scurt timp, unul dintre cei doi bărbați ar fi exercitata asupra acestuia acte de violență, iar celălalt i-ar fi sustras suma de 1.000 lei și un telefon mobil.” – au spus reprezentanții Poliției Neamț

Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, cu vârste de 18, respectiv 31 de ani, din Roman.

„Acestea a fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri iar în urma administrării materialului probator au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 octombrie, persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE