Bărbat salvat dintr-o râpă după o zi de suferință, avându-și câinele alături

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, a stat mai bine de o zi căzut într-o râpă având alături doar câinele lui.

Potrivit surselor noastre, se pare că bărbatul s-ar fi dus luni, 10 iulie, la niște rude din apropiere și, speriat de niște câini maidanezi, într-un moment de panică, a căzut într-o râpă.

Rudele bărbatului, constatând că nu au putut lua legătura cu el în cursul zilei de 10 iulie, au pornit în căutarea sa, iar marți, 11 iulie, în jurul orei 22:00, autoritățile au fost alertate cu privire la situația bărbatului, care avea nevoie urgentă de asistență medicală specializată.

Rudele ar fi declarat polițiștilor că din cursul zilei de 10 iulie nu au mai reușit sa ia legătura cu el, fapt pentru care au procedat la căutarea acestuia. L-au găsit conștient, dar prezentând dureri la nivelul coastelor și leziuni la nivelul feței. De frica potențialelor fracturi și dificultatea terenului accidentat, au solicitat sprijin pentru a-l extrage în siguranță.

După operațiunea de salvare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la Spitalul Județean Piatra Neamț pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Acesta ar fi declarat că în timp ce se îndrepta spre locuința rudelor din apropiere, s-a speriat de niște câini maidanezi și a alunecat, căzând în râpă. În tot acest timp, bărbatul a fost însoțit doar de câinele lui.

PUBLICITATE