Bărbat reținut și arestat pentru comiterea a 5 infracțiuni

În urma unui conflict aprins într-un bar din Bucium, un bărbat de 46 de ani a fost reținut de polițiști pentru violență și amenințări aduse altor doi bărbați. Conflictul a escaladat ca urmare a unui dosar penal în care suspectul era implicat.

„La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un bărbat de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit mai multe geamuri sparte, la imobilul său din localitatea Bucium.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 22 ianuarie a.c., bărbatul de 48 de ani, împreună cu un alt bărbat de 65 de ani, au fost audiați de polițiști într-un dosar penal, în care un alt bărbat de 46 de ani, are calitatea de suspect, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 12:50, pe când cei trei se aflau la un bar din localitatea Bucium, bărbatul de 46 de ani ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, adresând amenințări cu acte de violență celorlalți doi bărbați, motivat de faptul că au dat declarații în dosarul penal, în care acesta are calitatea de suspect.” – a transmis Poliția Neamț

Pe 23 ianuarie, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice, răzbunarea pentru ajutorul dat justiției raportat la infracțiunile de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Ulterior, pe 24 ianuarie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

PUBLICITATE