Bărbat reținut după ce a făcut scandal la fosta soție acasă

La data de 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie, de 31 de ani, din Davideni, cu privire la faptul că fostul său soț a încălcat ordinul de protecţie.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului constatând faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 33 de ani, din Davideni, ar fi forțat ușa de acces în locuința fostei sale soții și ar fi spart un geam de la ușa imobilului, încălcând în acest fel ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, acesta ar fi răvășit mai multe obiecte din interiorul locuinței și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență femeii în cauză.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE