Bărbat reținut de polițiști după o altercație pe terasa unui local din Neamț

Polițiștii nemțeni au reținut un bărbat de 31 de ani din Rediu, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, după un conflict pe o terasă din localitate.

În seara zilei de 28 februarie, un incident a avut loc în comuna Rediu, județul Neamț, culminând cu reținerea unui bărbat de 31 de ani de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul, petrecut în jurul orei 20:00 pe terasa unui local public, a izbucnit pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan.

Bărbatul în cauză, din localitatea Rediu, este acuzat că ar fi lovit un alt localnic, în vârstă de 41 de ani, cu un obiect contondent în zona capului, stârnind indignarea celor prezenți și tulburând ordinea și liniștea publică.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul serii de 28 februarie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe terasa unui local public din comuna Rediu, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

Astfel, a fost stârnită indignarea consumatorilor din localul public în fața căruia s-a produs altercația, fiind tulburate ordinea și liniștea publică.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE