Bărbat reținut de polițiști după ce a dat foc la o locuință din Neamț (FOTO)

Un bărbat de 37 de ani din Neamț a fost reținut de polițiști după ce a provocat intenționat un incendiu la un imobil din localitatea Săbăoani.

Ieri, 9 februarie, un incendiu a fost semnalat la un imobil nelocuit din localitatea Săbăoani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii ISU Neamț, alertați de un localnic, au reușit să lichideze rapid focul, iar investigațiile inițiale au indicat că incendiul ar fi fost provocat intenționat.

„La ora 12:04 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă nelocuită din comuna Săbăoani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Săbăoani și Detașamentul de pompieri Roman.

Incendiul, ce s-a manifestat generalizat atât la interior cât și la acoperișul casei, a fost localizat de pompierii voluntari din cadrul SVSU. Forțele de intervenție au acționat pentru stingerea incendiului.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.” – a transmis ISU Neamț

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițitși, fiind suspect că ar fi pus focul intenționat.

Acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri, unde, pe baza probelor adunate, a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman în vederea luării unei măsuri preventive.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE