Bărbat prins de polițiști după ce a furat bunuri din 4 mașini într-o noapte

Un bărbat din Neamț a fost reținut după ce a furat bunuri din 4 autoturisme care se afla parcate în zona de campare Secu.

„La data de 3 septembrie, în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Iași, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din autoturismul proprietate personală.” – a transmis Poliția Neamț

Din cercetările polițiștilor, s-a stabilit că în noapte de 2 spre 3 septembrie, în intervalul orar 3:00-7:00, au fost furate bunuri din 4 autoturisme, parcate în zona de campare Secu.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, cu sprijinul celor din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț și Formațiunii Ordine Publică Târgu- Neamț au identificat și depistat o persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani, din Pipirig.

La data de 5 septembrie, în urma administrării materialului probator, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor  de furt calificat.” – au mai transmis reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE