Bărbat înjunghiat pe o stradă din Neamț. Agresorul a fost reținut

În urma unui conflict violent pe o stradă din Neamț, un bărbat de 31 de ani a fost înjunghiat, iar agresorul său de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

„La data de 26 februarie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din Săbăoani, a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:10, între doi bărbați cu vârste de 31, respectiv 47 de ani, ambii din Săbăoani, pe fondul unei stări de ebrietate, ar fi avut loc un conflict verbal. Urmare a acestui conflict, în timp ce bărbatul de 31 de ani, se deplasa pe o stradă din localitate, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor, în zona șoldului stâng.

Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Ulterior, s-a stabilit că leziunile suferite necesită un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.” – a transmis Poliția Neamț

În urma investigațiilor, poliția a reușit să adune suficiente dovezi pentru a reține agresorul pentru 24 de ore, deschizând un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

PUBLICITATE