Bărbat înjunghiat după o șicanare în trafic

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 02.30,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din Poienari, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în urma unei șicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinți, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu bărbatul de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căruia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima a fost transportată la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman cu diagnosticul: „plagă înjunghiată cu evisceraţii”

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată și condusă la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE