Bărbat în stare gravă, lovit de o bucată de stâncă, în Cheile Bicazului

Intervenție de urgență în această după-amiază în zona Cheile Bicazului.

Din primele informații, o bucată de stâncă s-ar fi rupt și a surprins un bărbat care se afla în zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, un  echipaj de la SAJ și SVSU Bicaz Chei.

„Astăzi, 10 august, în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz-Chei s-a desprins, accidentând o persoană.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași (Valea Lupului), se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest eveniment.” – au transmis polițiștii

Potrivit unor surse, bărbatul era cu soția și cei doi copii.

ACTUALIZARE (ora 16:35) – Traficul se desfășoară în condiții normale, persoana a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, urmând ca să fie preluat de acolo de un elicopter.

ACTUALIZARE (ora 17:15) – Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pentru aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pentru a prelua și transporta un bărbat de 34 de ani (de la evenimentul din Bicaz Chei) la un spital din municipiul Iași.

PUBLICITATE