Bărbat găsit mort într-o groapă betonată din Neamț

Astăzi, în jurul orei 15:50, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane decedate dintr-o groapă, în localitatea Văratec din comuna Agapia.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, SVSU Agapia, SAJ și IPJ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că într-o groapă betonată (aproximativ 2 m adâncime) se afla un bărbat ce nu prezenta semne vitale.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 ani, a fost scos de forțele de intervenție, cu ajutorul mijloacelor specifice din dotare.

Cauzele producerii acestui eveniment vor fi cercetate de organele abilitate în acest sens.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către un bărbat de 48 de ani, din Văratec, cu privire la faptul că a găsit trupul neînsuflețit al fratele său de 50 de ani, în localitatea Văratec.

Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală , în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE